Rreth nesh

Si Enkaonline, ne jemi të përkushtuar t'ju shërbejmë në mënyrën më të bukur!

Mënyrë e thjeshtë dhe praktike me shumë kategori dhe më shumë se 1,000 produktesh ne ofrojmë mundësi blerje  nga interneti.

Porosi online në internet nga kudo në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni tani është e lehtë!

Gjithçka tani është sa një klik larg.

 

Pse Enka Online?       

 

Shumëllojshmëri e produkteve:    

Enka Online ka mijëra produkte që i përshtaten çdo dëshire.

Mijëra produkte që plotësojnë të gjitha nevojat tuaja me standarde të cilësisë së lartë janë në shërbimin tuaj.     

 

Çmimet:

 

EnkaOnline ofron zgjidhje që minimizojnë kostot totale për sektorin jo vetëm me çmimet e njësive, por edhe me vlerën e shtuar që ofron.

Pas çmimeve të tregut dhe ndryshimeve sektoriale, çmimet më të mira janë gjithmonë në EnkaOnline.