Transporti

Infrastruktura e fuqishme logjistike jep produktet që dëshironi në derën tuaj në çdo kohë dhe në standardet që dëshironi.

Në vend që të punoni me furnizues të ndryshëm për çdo nevojë, ju mund t'i furnizoni të gjitha nevojat tuaja me një dërgesë të vetme.

EnkaOnline ju ofron klientëve të saj mundësi afat gjata të uljes së kostos duke përmirësuar vazhdimisht strukturën me kosto më të mire.